OSB lap

OSB lap szerkezete | zsindely.euAz OSB lap zsindely alá a legnépszerűbb fogadófelület! Egyenletes felszíne, milliméter pontos méretezése teszi már-már elengedhetetlenné a zsindely felrakás során az OSB lapok használatát.
Nagy táblamérete ( 1,25 m x 2,5 m = 3,125 m2 / tábla) gyors, költséghatékony és precíz munkavégzést tesz lehetővé, ami a mai munkadíjak mellett rendkívül fontos. Az osb lapok nem száradnak össze, a szerkezetüket alkotó faháncs darabkákat bevonó gyantának és a több, egymásra keresztirányban rendezett rétegnek köszönhetően rendkívüli mérettartóssággal bírnak.

Természetesen zsindely alá az OSB3 jelzésű, kültéri felhasználásra gyártott faháncs lemezeket értékesítjük. Fontos kritérium a vásárlás során kiválasztandó lap vastagsága, mely a szarufa távolságtól függ. 40 cm szarufaközép távolság esetén elegendő a 12 mm vastag OSB lap vásárlása, 60 cm esetén már szükség van a 15 mm vastag OSB lapra.
A hazánkban gyakori 1 méteres szarufa távolságok esetén már erősen javasolt a 18 mm vastag OSB, de azt is már érdemes 40 cm deszkaközép távolsággal, az eresszel párhuzamosan kialakított deszka raszterre fektetni, hogy biztos feltámasztást érjünk el és megelőzzük az OSB hóteher alatti behajlását.

Elérhető raktárról, azonnali átvétellel, kétféle, a zsindely alá legtöbbet rakott OSB lap méretben.

OSB lap? Hívjon minket! +36-30-468-9945

OSB lap vásárlása online | tovább…