Superglass téglány zsindely

Superglass téglány
Superglass téglány

A Superglass 3T téglány zsindelyek a legnépszerűbb, időtálló és leggazdaságosabb megoldást kínálják tetőfedési kihívásaira.
A piacon legkeresettebb színek a téglány vágási formával – ez teszi a Superglass 3T téglány zsindelyeket a piac vezető termékeivé.

Az IKO Superglass téglány zsindelyét mindenki jól ismeri a szakmában és azon kívül egyaránt. Olyan, a köztudatba beivódott márkanév, amellyel előbb vagy utóbb minden tetővel foglalkozó szakmabeli vagy laikus találkozni fog. A honi piacon 20 éve kerül forgalomba, elhanyagolható reklamációs hányaddal. Nincs még egy olyan zsindely, amelyik ilyen jól teljesítene hosszú távon. Bár a teljes garanciális időszak realtíve rövid, ez a zsindely bizonyítja, hogy a gyártó alásúlyozza a termék teljesítményét, hiszen 20 éves Superglass tetők is úgy néznek ki, mint az újonnan felrakottak.

Ez köszönhető a folyamatosan azonos beltartalmi értékeinek, amit az IKO csoport vertikális integrációjának köszönhet: ez a ma népszerű kifejezés annyit takar, hogy az IKO a cégcsoporton belül állít elő minden olyan alapanyagot, ami a zsindely gyártásához szükséges, így közvetlen hatással tud lenni azok állandóan magas minőségére.
Ez biztosítja a végtermék tökéletes és egyenletes minőségét.
Ez talán természetesnek tűnik első olvasatra, de a zsindely szakmában szerzett több évtizednyi tapasztalatunk azt mondatja velünk, hogy ez egyedülálló ebben az iparágban.
A zsindely árak nagy szórást mutatnak minőségtől, garanciális időtől és hozzáadott szolgáltatástól függően. Ez a termékcsalád ideális választás, ami a zsindely ár / érték arányt illeti!

Elérhető raktárról, azonnali átvétellel, 13 gyönyörű színben: csillogó fekete, zöld, barna, vörös, mélykék, réz (ÚJDONSÁG!), szürke, Earthone Cedar, Harvard Slate, Dual Black, Autumn Brown, Aged Redwood és Riviera Red (utóbbi 6 szín a Cambridge Xpress laminált zsindely gerincelemének kialakításához szükséges, de önmagukban is vásárolhatók, színfelárral).

Ár: 3,900.- Ft / m2 bruttó (27% ÁFÁ-t tartalmaz) Nettó 3,071.- Ft / m2

Hívjon minket! +36-30-468-9945

Technikai paraméterÉrték
Fedett négyzetméter súly:9,6 kg / fedett tető m2
Csomag / raklap:51 csomag – 153 m2 / raklap
Max. mennyiség / csomag:max. 3 m2 fedett tető
Használható tetőlejtés:15° és 85° között
Hordozó réteg:Üvegfátyol
Tapadás fajtája:Thermoaktív öntapadó pontok SBS modifikált bitumenből
Felhasználási terület:Minden tetőfedési feladat: Lakóházak, ipari létesítmények, kiegészítő épületek, garázs, terasz tetők
Rögzítése:Szögelés (NEM hegeszthető!)
Hátoldali fólia:NEM KELL eltávolítani!
CE jelölés:CE jelölt
Dokumentáció:Garancialevél, DoP (Teljesítménynyilatkozat)
Elérhetősége:Azonnal, raktárról elérhető
Házhoz szállítás:450.000 Ft összeg felett ingyenes
Granulátum tapadás (EN 12039)max. 1,2 g
Szakítószilárdság hossz* (EN 12311-1)900 N/50 mm
Szakítószilárdság kereszt* (EN 12311-1)600 N/50 mm
Nyúlás hossz + kereszt (EN 12311-1)3,5%
Szögkitépési ellenállás (EN 12311-1)140 N
Külső tűzrreakcióBroofT1
Éghetőségi besorolásclass E
Teljesítmény nyilatkozat letölthető (DOP)www.ikodop.eu
Platinum garanciális időszak (teljes védelem)5 év
Összes garanciális idő15 év